Nákup nad 99€ Vám doručíme ZADARMO

3 spôsoby, ako osviežiť svoju spálňu na jeseň

Jeseň je obdobím, keď príroda mení svoje farby a nastáva čas na prípravu našich domovov na chladnejšie dni. Pre mnohých z nás to znamená nielen zmenu oblečenia, ale aj prehodnotenie vybavenia našich spální. Chladnejšie noci a menšie množstvo denného svetla nás núti zamyslieť sa, ako si zabezpečiť pohodlný a útulný spánok. Tu sú tri skvelé spôsoby, ako osviežiť vašu spálňu na jeseň a vytvoriť tak príjemnú atmosféru.

 

blog jesen utulne farby 600x400


Zmeňte farby a vzory
Jeseň je synonymom teplých farieb, ktoré prinášajú pocit útulnosti. Od oranžových a červených odtieňov po hnedé a zlaté tóny – jeseň ponúka široké spektrum farieb, ktoré môžete zakomponovať do svojej posteľnej bielizne. Oživte svoj priestor novými obliečkami na vankúše a paplóny, ktoré zachytávajú krásu jesennej prírody.

Vyberajte prírodné vzory, ako sú listy, stromy alebo geometrické tvary, ktoré dodajú vašej spálni jedinečný charakter. Obliečok s týmito témami môžu byť rýchlym a efektívnym spôsobom, ako zmeniť atmosféru miestnosti. Kombinujte rôzne farby a vzory, aby ste dosiahli zaujímavý vzhľad. Pridanie jesenných akcentov, ako sú dekoračné vankúše alebo plédy, môže posilniť celkový dojem.

Okrem vizuálneho efektu majú farby a vzory aj psychologický vplyv. Teplé odtiene môžu prispieť k pocitu pohody a pokoja, čo je dôležité pre kvalitný spánok.


Pridajte jesenné textúry
S príchodom jesene je načase experimentovať s rôznymi textúrami. Jeseň je obdobím pohodlia a tepla, a preto je ideálne čas na doplnenie mäkkých vankúšov a hrejivých prikrývok. Textúry môžu urobiť vašu spálňu vizuálne zaujímavejšou a zároveň vám poskytnú extra pohodlie.

Zvážte investovanie do materiálov ako flanel alebo bavlna. Flanelové obliečky na vankúše a paplóny sú mimoriadne hrejivé a pohodlné, zatiaľ čo bavlnené obliečky ponúkajú priedušnosť, čo je dôležité pre pohodlný spánok.

Doplňte svoju posteľnú bielizeň o rôzne vankúše, aby ste si mohli prispôsobiť pohodlie presne podľa svojich potrieb. Pridanie textúrovaných dekoračných vankúšov môže zlepšiť celkový vzhľad vašej spálne a pridať na jej útulnosti.


Investujte do hypoalergénnych produktov

Pre tých, ktorí trpia alergiami, je jeseň obzvlášť náročná. Vlhké počasie môže zvýšiť prítomnosť roztočov a plesní, čo môže viesť k nepríjemným alergickým reakciám. Preto je dôležité investovať do hypoalergénnych paplónov a vankúšov, ktoré minimalizujú prítomnosť alergénov vo vašej spálni.

Hypoalergénne produkty sú vyrobené z materiálov, ktoré sú odolné voči roztočom a plesniam. Tieto výrobky pomáhajú vytvárať zdravé spánkové prostredie, ktoré je kľúčové pre kvalitný spánok. S hypoalergénnymi paplónmi a vankúšmi si môžete užívať pokojný spánok bez obáv z alergických reakcií.

Nielen farby, textúry a materiály prispievajú k vytvoreniu útulného prostredia. Pridanie osobných prvkov, ako sú rodinné fotografie, obľúbené knihy alebo dekorácie, môže posilniť pocit pohody vo vašej spálni. Vytvorte si priestor, ktorý odráža vašu osobnosť a štýl.


Osvieženie vašej posteľnej bielizne na jeseň je skvelým spôsobom, ako si zabezpečiť pohodlný a útulný spánok. Zmeňte farby a vzory, pridajte rôzne textúry a investujte do hypoalergénnych produktov, aby ste si užili jesennú atmosféru vo svojej spálni. S týmito jednoduchými krokmi si môžete vytvoriť ideálne prostredie pre kvalitný spánok a načerpať novú energiu na jeseň!

 

>>> Pozri celú ponuku paplónov a vankúšov

Späť do obchodu